Ninove 09 Apr 2020 - 20u42
Clear Sky
21.86°C

Spectaculair ongeval op Brakelsesteenweg te Outer

09 juni 2018

NINOVE - Op de Brakelsesteenweg is zaterdagavond 09 juni een zwaar ongeval gebeurd net voorbij de Aardeweg richting Brakel.

Het ongeval, waarbij drie voertuigen betrokken zijn, werd veroorzaakt nadat één van de voertuigen van zijn baanvak afweek. Zowel de mobilhome, de Suzuki als de Mazda zijn rijp voor de schroothoop. Eén van de voertuigen heeft ook een woning geraakt, die eveneens zwaar beschadigd werd. Bij het ongeval vielen twee zwaargewonden.

De brandweerkorpsen van Ninove, Aalst, Denderleeuw en Geraardsbergen kwamen ter plaatse, ook twee ziekenwagens en de MUG dienst van het ASZ waren aanwezig

De Brakelsesteenweg zal gedurende lange tijd afgesloten zijn voor alle verkeer in beide richtingen.  (GNE)  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons