Ninove 25 May 2020 - 17u40
Scattered Clouds
16.51°C

Lietersberg in Denderwindeke in de ban van het WK voetbal

14 juni 2018
#Denderwindeke - De WK-koorts stijgt iedere dag en dat merken we aan het aantal driekleuren die supporters uithangen. In de wijk Lietersberg in Denderwindeke kan je er niet naast kijken. Op initiatief van een aantal buurtbewoners werd de buurt in zwart-geel-rood getooid.
 
"De vlaggetjes blijven al zeker tot 21 juli hangen. Het geeft een zekere sfeer en kleur aan onze wijk en dat mag wel tijdens de vakantieperiode".
Ninofmedia ging een kijkje nemen en sprak met een aantal bewoners.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons