Ninove 04 Jun 2020 - 07u14
Overcast Clouds
20.36°C

Chauffeur verpletterd onder eigen laadplateau

25 juni 2018

NINOVE – Aan het begin van de Koning Boudewijnlaan (Expressweg) is een chauffeur van een takelwagen geplet geraakt onder zijn laadplateau. De 27-jarige man is overleden.

Het was een voorbijrijdende fietser, die het ongeluk constateerde, ter hoogte van de uitrit van De Lijn aan de Koning-Boudewijnlaan. Een chauffeur van een takelwagen van een Gentse firma was blijkbaar onder het laadplateau terecht gekomen, dat om een of ander reden naar beneden was gevallen. Het slachtoffer zat gekneld onder het plateau met de bediening in de hand.

Hoe het ongeluk is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het parket is ter plaatse gekomen om de vaststellingen te doen.

MLI

 

Update Hln

https://www.hln.be/de-krant/vrouw-dient-klacht-in-na-arbeidsongeval-mijn-man-kwijt-door-die-defecte-takelwagen~aed6c67c/

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons