Ninove 01 Jun 2020 - 11u54
Scattered Clouds
14.56°C

Hap-foodtruckfestival in Ninove nog gezelliger met nostalgisch rad

27 juni 2018
Hap-foodtruckfestival in Ninove nog gezelliger met nostalgisch rad

#Ninove  - Het succesvolle HAP-foodtruckfestival komt terug naar Ninove, op 6-7 en 8 juli slaan ze hun tenten op in het stadspark tussen Dender en zwembad. HAP organiseert het grootste en gezelligste foodtruckfestival van België, met dit jaar nog meer aandacht voor de aankleding en beleving op het terrein met oa een nostalgisch rad. Er zullen 25 foodtrucks aanwezig zijn, er is animatie, straattheater en muziek met optredens, de toegang is gratis. Het ideale moment om samen met vrienden en familie af te spreken voor een gezellig middagje of avondje uit, en te proeven van allerlei lekkers in de prachtige omgeving van het stadspark. (GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons