Ninove 04 Jun 2020 - 08u03
Overcast Clouds
20.36°C

De Demo Days van firma Verhoeven: ideale gelegenheid om hun strijd tegen ALS in de verf te zetten

02 juli 2018

#Ninove - De firma Verhoeven stelde haar vestiging in Ninove op 30 juni en 1 juli open voor de Demo Days, waar je de nieuwste Takeuchi machines kon testen. Deze opendeurdagen waren de perfecte gelegenheid om een kijkje te nemen in het vernieuwde pand, het gebouw heeft namelijk vorig jaar een flinke verbouwing ondergaan.

 
Hoofdrolspeler was de duivelse TB225 van Project #TB225. Deze machine staat ten teken van hun strijd tegen de zenuw-spierziekte ALS en kreeg tijdens deze editie van de Demo Days een ereplaats in het bedrijf. (BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons