Ninove 01 Apr 2020 - 09u09
Clear Sky
6.1°C

Gezellig Foodtruckfestival lokt massa naar stadspark

07 juli 2018
Gezellig Foodtruckfestival lokt massa naar stadspark

NINOVE - Het HAP-foodtruckfestival is voor drie dagen neergestreken in het stadspark van Ninove, van vrijdagmiddag tot zondagavond.

24 mobiele keukentjes/foodtrucks toveren het mooie park om tot één groot sfeervol openlucht restaurant. Ze serveren het lekkerste eten, de beste wijn en overheerlijke gin-tonics & cocktails in een betoverend gezellige setting. Je hebt keuze uit bio-frietjes, pizza, pasta, Asian streetfood, hamburger de luxe, wafels, ijsjes en nog veel meer.

Akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en een prachtige ambiance.

Men kan er nog terecht op zaterdag tot middernacht en zondag van 12 tot 22 uur.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons