Ninove 16 Jul 2018 - 01:10
Bewolkt
20°C

Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 19 juli

12 juli 2018
Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 19 juli

#Ninove  -Op donderdag 19 juli 2018 organiseert Denderclub Ninove voor de 76e maal de 'Grote prijs Beeckman-De Caluwé', de wielerwedstrijd voor elite renners met contract tijdens de zomerkermis.

Zopas werd de wedstrijd voorgesteld in het zaaltje van café Revue op de Graanmarkt. De inschrijvingen en start vinden plaats in de Onderwijslaan, waarna de renners zich door het centrum slingeren richting Meerbeke-Denderwindeke-Pollare om vervolgens opnieuw richting Ninove te rijden naar de aankomstzone aan de Onderwijslaan. Voorzitter van Denderclub Ninove, Pascal Carael, is trots om te kunnen melden dat de Wielerclub Denderclub Ninove het predicaat van Koninklijk overhandigt krijgt op de Nationale feestdag, waardoor vanaf dan de vereniging als 'Koninklijke wielerclub Denderclub Ninove' door het leven zal gaan. De wedstrijd zal verreden worden over 13 ronden met in totaal 166 km. Rond de aankomstzone zijn drankstandjes voorzien door café De Wettel, ook eetstandjes zijn er te vinden. Er zijn reeds verschillende ploegen die hun komst bevestigt hebben, oa Baloise, Wanty groupe Gobert met Jerome Baugnies en een Columbiaanse ploeg zullen aan de start staan. De start wordt gegeven om 14.00 uur, toegang is gratis en iedereen is van harte welkom langs het parcours. Tijdens de wedstrijd zal er éénrichtingsverkeer van kracht zijn over het gehele parcours, met uitzondering van de gewestwegen.  GNE  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons