Ninove 20 Feb 2020 - 08u50
Lichte regen
6.27°C

'Vind het vat 2018': Fabian Verckens trotse winnaar van het vat witkap!

14 juli 2018
Op donderdagavond 12 juli kregen we het bericht binnen dat het vat witkap werd opgegraven in een bos in Nederhasselt. De trotse vinder is Fabian Verckens.
Ook vorig jaar zocht Fabian mee naar het vat en moest hij ontgoocheld toekijken hoe Jonas Meganck het vat naar boven mocht graven, maar de aanhouder wint en dit jaar mag Fabian dus zijn vrienden en familie uitnodigen in brouwerij Slaghmuylder om zijn vat op feestelijke wijze leeg te drinken.
Hij legt aan Ninofmedia uit hoe hij aan de hand van de tips de locatie - toch wel in een vroeg stadium van deze wedstrijd - gevonden heeft.
Dikke proficiat en alvast santé! (BDB)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons