Ninove 03 Jun 2020 - 18u55
Overcast Clouds
20.36°C

Auto bolt tegen Sint-Theresiakerk

17 juli 2018

#Ninove - Een auto in Ninove is dinsdagnamiddag bijna in de Sint-Theresiakerk beland. De lege Peugeot dreigde de kerk binnen te bollen maar bleef tegen het raam van de kerk steken.

De Chauffeur had de auto kort daarvoor geparkeerd, maar was vergeten de handrem volledig aan te trekken.

Nadat hij was uitgestapt, rolde de auto vooruit de trap af en vervolgens tegen het raam van de kerk. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons