Ninove 02 Jun 2020 - 21u43
Scattered Clouds
27.4°C

'Rechteroever feest' tijdens kermis den Burchtdam

26 juli 2018
'Rechteroever feest' tijdens kermis den Burchtdam

#Ninove  -Eén week na de zomerkermis is het tijd voor drie dagen kermis op den Burchtdam.

Het bestuur van Handelswijk Rechteroever organiseert tijdens deze wijkkermis opnieuw 'Rechteroever feest' op zondag 29 juli vanaf 15 uur. Er worden verschillende optredens voorzien gedurende de volledige namiddag en avond, met oa Sima gekend uit The Voice, Raf Violi die een ambiance-interatieshow met het publiek brengt, verder ook nog Bart, Luc Jones en tot slot Bram & Lennert om af te sluiten, tussendoor neemt dj Tim de muziek voor zijn rekening. De organisatie voorziet tenten en parasols om de zon en warmte draaglijk te maken.

Alles heeft plaats op het Dr. Hemmerijckxplein, de kermis zelf is open van zaterdag tot maandag, er staan een 12-tal attracties en eetkramen.  

GNE  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons