Ninove 01 Jun 2020 - 12u52
Scattered Clouds
14.56°C

Keukenbrand in appartementsgebouw aan de Centrumlaan

04 augustus 2018
Keukenbrand in appartementsgebouw aan de Centrumlaan

#Ninove  -Zaterdag in de vooravond vond er een keukenbrand plaats in een appartementsgebouw aan de Centrumlaan. De politie van Ninove die als eerste ter plaatse was heeft met een brandblusser snel het vuur kunnen doven. De brandweerzone Zuid-Oost heeft de korpsen van Aalst, Lede en Denderleeuw ter plaatse gestuurd maar doordat de vlammen reeds gedoofd waren hebben ze enkel een controle uitgevoerd en het appartement verlucht. Het appartement blijft bewoonbaar en er vielen geen gewonden. De interventie trok veel kijklustigen doordat het op dat moment nog druk was in de shoppingstraten.

GNE   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons