Ninove 07 Jun 2020 - 01u58
Overcast Clouds
11.48°C

Extreme droogte veroorzaakt grasbrand op Stebbingen

06 augustus 2018
Extreme droogte veroorzaakt grasbrand op Stebbingen
Maandag omstreeks 14 uur zagen voorbijrijdende fietsers op Stebbingen in Denderwindeke rookontwikkeling op een  afgesloten terrein . De opgeroepen brandweer trof al snel een grasbrand aan door het extreem warme weer is het gras heel droog geworden. De brandweer van Denderleeuw en Ninove hadden het vuur in geen tijd onder controle.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons