Ninove 02 Jun 2020 - 20u50
Scattered Clouds
27.4°C

Zwaar onweer met forse windstoten, hagel en mogelijk wateroverlast opkomst

07 augustus 2018
Zwaar onweer met forse windstoten, hagel en mogelijk wateroverlast opkomst

Ninove - Na de middag verschijnen er eerst hoge wolken en vervolgens ook stapelwolken. Het westen van het land mag zich op het einde van de namiddag verwachten aan fikse onweders. Op dit moment verwachten wij een toename van de onweersdreiging tussen 15.00 uur en middernacht. Deze lokale buien kunnen stevig uit de hoek komen met forse windstoten, hagel en mogelijk ook wateroverlast.

Wie zijn paraplu of trampoline dus nog heeft buiten staan, het is een idee om die tijdelijk even op te bergen !!!

Binnenlandse Zaken roept dan ook op om bij onweer alleen 112 te bellen als er iemand echt in levensgevaar is. Voor storm of waterschade kan u 1722 bellen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons