Ninove 03 Apr 2020 - 11u31
Few Clouds
6.28°C

'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' brengen jubileum cd uit

09 augustus 2018
'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' brengen jubileum cd uit

NINOVE - De Ninoofse carnavals-partyband 'Fret Tet & The Swinging Tepelboys' bestaat ondertussen 11 jaar! Een jubileum in de carnavalswereld en dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze brengen een limited edition dubbel-cd uit en zullen deze voorstellen op een (nog geheime) toplocatie op 1 september.

Door de jaren heen zijn heel wat teksten bij elkaar geschreven (waaronder ondertussen bekende hits als ‘Onze Paster’ en ‘Ze Zwierde Mee Eer Tetten’). Hun liedjes hebben ze voor deze gelegenheid gebundeld op een limited edition dubbel-cd.

Mensen die deze unieke dubbel-cd in voorverkoop bestellen, krijgen een exclusieve uitnodiging voor heel het gezin om dit alles samen met hen te komen vieren op de cd-voorstelling op 1 september, de dag van de jaarmarkt in Ninove. Het evenement zal starten om 20 u in openlucht op een toplocatie, die nog steeds geheim gehouden is.  Bij slecht weer is nog een plan B voorzien.

Wil jij ook eigenaar zijn van deze unieke dubbel-cd? Dat kan door 20 € te storten op rekeningnummer BE45 7350 5014 9489 met vermelding van mailadres in mededeling. Ofwel koop je de cd aan tijdens de jaarmarkt aan hun standje, waarbij je daar je uitnodiging van de cd-voorstelling krijgt voor diezelfde avond nog.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons