Ninove 02 Jun 2020 - 21u36
Scattered Clouds
27.4°C

IJsmachine zorgt voor brand op de Graanmarkt

10 augustus 2018

In Ninove heeft een keukenbrand op de Graanmarkt vrijdagochtend voor heel wat rookschade gezorgd.

De brand brak iets voor zes uur uit in de nieuwe horecazaak Bekas net tegen de Versato. Een voorbijganger merkte de rook op en verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten. De boosdoener en vermoedelijke oorzaak van deze brand zou de ijsmachine zijn.

De brandweer van Ninove en Denderleeuw waren snel ter plaatse en konden het ergste voorkomen. Na het bluswerk lieten zij ook het gebouw verluchten.

AD

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons