Ninove 02 Jun 2020 - 21u54
Scattered Clouds
27.4°C

Wel eens gehoord van NEOS?

13 augustus 2018
Wel eens gehoord van NEOS?

NINOVE - Meer dan 25 jaar geleden is Neos opgestart:  het Netwerk van Ondernemende Senioren. Inmiddels telt deze afdeling zowat 170 leden uit Ninove en omstreken.

De club maakt deel uit van Neos Vlaanderen met in totaal ruim 33.000 leden. Hun doel: 55-plussers op een creatieve manier samen gelukkig maken.

Ze doen dat met een ruim aanbod aan activiteiten: cultuur, ontspanning, beweging, één- of meerdaagse uitstappen,gastronomie, concerten, conferenties en lezingen en vooral veel gezelligheid. Dit alles op een politiek onafhankelijke manier, democratisch, met respect voor eenieders persoonlijke overtuiging. Alle 55- plussers moeten zich bij Neos Ninove thuis voelen, niet alleen deze van Ninove maar ook van de wijde omgeving. Samen garanderen ze een programma 'voor elk wat wils'. Ieder lid kan daaruit vrij kiezen naar eigen goesting. Want niks moét op hun leeftijd…

Binnenkort vind je overal in Ninove een speciaal Neos-krantje met hierin, in woord en beeld, een aantal geplande activiteiten binnen de grote Neos-familie. Maar vooral ook een kort overzicht van het nieuwe programma voor het nieuwe werkjaar september 2018 tot en met augustus 2019.

Neos Ninove is een open huis. Aarzel niet op een geheel vrijblijvende manier met deze club kennis te maken. Dat kan het best door eens langs te gaan bij één van hun activiteiten.

Info: voorzitter Danny Schoon (tel 0474/444892 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of secretaris Christiane Bické (0477/410237 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

AD

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons