Ninove 05 Jun 2020 - 05u35
Broken Clouds
9.63°C

Rode Kruis Ninove zoekt vrijwilligers

13 augustus 2018
Rode Kruis Ninove zoekt vrijwilligers

NINOVE – De plaatselijke afdeling van het Rode Kruis kan nieuwe vrijwilligers gebruiken. Op die manier kunnen zij ook in de toekomst klaar staan voor anderen.

Om bij de hulpdienst te komen is geen voorafgaande medische opleiding vereist. Het Rode Kruis Ninove staat in voor de nodige cursussen.

Ben je ouder dan 16 jaar en wil je vrijblijvend anderen helpen?

Dat kan door hulp te bieden bij rampen en door medische bijstand te verlenen tijdens:

  • wielerwedstrijden,
  • carnaval,
  • atletiek,
  • festivals,
  • joggings…

Vrijwilliger worden in Ninove is misschien iets voor jou.

Contacteer Nicole Ronsijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons