Ninove 31 May 2020 - 06u06
Clear Sky
15.05°C

De politie waarschuwt voor een bijzondere dieventruc

16 augustus 2018
De politie waarschuwt voor een bijzondere dieventruc

NINOVE - De politie waarschuwt voor een bijzondere dieventruc om te weten of inwoners al dan niet thuis zijn. Dieven gebruiken daarvoor tandenstokers.

Er kwamen hiervan in onze regio al verschillende meldingen binnen. Yves Tuytschaever van de politie: "Het zou een signaal kunnen zijn van een mogelijke toekomstige inbraak. Als de tandenstoker tussen de deurlijst zit en je doet de deur open dan valt deze. Als die blijft zitten ben je afwezig of op vakantie. Zo zien de dieven meteen welke woningen ze later kunnen bezoeken." 

Geef de dieven geen kans en deel dit verder!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons