Ninove 06 Jun 2020 - 11u20
Lichte regen
8.71°C

Laatste 'De Donderdagen' van de zomer was opnieuw een topper

17 augustus 2018
Laatste 'De Donderdagen' van de zomer was opnieuw een topper

NINOVE - De Donderdagen waren toe aan hun laatste voorstellingen voor de zomer 2018. Het was alweer een mooie editie die, net zoals de voorbije donderdagen, veel mensen naar het centrum bracht om te genieten van het circus- en straattheater.

Met liefst drie gezelschappen was er voor elk wat wils tijdens deze laatste avond.

Op het Oudstrijdersplein kon men terecht bij 'DJ Frietmachine' om op een originele en muzikale manier frietjes te maken: vanaf het schillen van de patat tot de uiteindelijk gebakken frietjes, die men kon opsmullen. Ondertussen draaide een dj plaatjes.

De kleinsten leefden zich op de Graanmarkt uit met allerlei spelletjes tijdens een workshop van 'Circus in Beweging'  . 

Als afsluiter stond 'Cirque Exalté' uit Frankrijk op het programma. Hun voorstelling 'Furiesse Tendresse' was een gesmaakte show aan de trapeze, waarbij de drie artiesten het beste van zichzelf gaven. Ze mochten dan ook rekenen op de waardering van het ruim opgekomen publiek, dat hen bedankte met een langdurig applaus.

Een geslaagd seizoen alweer voor 'De Donderdagen'. Velen kijken reeds uit naar de editie van volgend jaar.

GNE  Foto's Giovanni Neckebroeck

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons