Ninove 03 Jun 2020 - 18u02
Overcast Clouds
20.36°C

Café “Den Drippel” is uitgedrippeld en gaat definitief dicht

19 augustus 2018

NINOVE - We gingen een kijkje nemen op de Closing Party van Den Drippel zaterdagavond 18 augustus. Na 26 jaar sluit Den Drippel, een van de bekendste cafe’s in Ninove, definitief zijn deuren.

Mathieu, die 9 jaar lang in Den Drippel het beste van zichzelf heeft gegeven, besloot er een afscheidsweek van te maken. Je kon je laatste moment in het danscafe nog vastleggen door een foto te nemen aan de photobooth.

De muziekknop wordt op off gezet en de lichten worden gedoofd, maar de herinneringen aan Den Drippel zullen blijven bestaan. Als je nog niet uitgedrippeld bent, kan je vanavond nog een allerlaatste bezoekje brengen aan Den Drippel.

De kans dat het gebouw en de aanpalende woningen afgebroken wordt, lijkt zeer groot.

 

 

 

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons