Ninove 31 May 2020 - 06u52
Clear Sky
15.05°C

Savooifeesten maken 24u live radio via 97.7

26 augustus 2018

NINOVE - Vrijdagavond 31 augustus vanaf 18 uur tot en met zaterdag 1 september 18 uur kan Ninove afstemmen op RADIO SAVOOI, een initiatief van de Savooifeesten. Luisteraars vinden Radio Savooi op 97.7 FM en online op http://live.radiostudio.be/savooi

De studio staat opgesteld in de Pop-up KAAi en is ook 24 op 24 uur open voor een drankje, een gezellige babbel of een verzoekplaat.

Alle elementen voor leuke radio zijn aanwezig: interviews met bekende Ninovieters, live optredens, gasten in de studio, bekende radioprogramma’s in een Ninoofse versie, een top 94 en op zaterdagochtend een verkiezingsdebat met de lokale lijsttrekkers.

Op vrijdagavond 18 uur trekken ze RADIO SAVOOI op gang met een openingsshow met live muziek van onder meer Bram & Lennert en interviews met bekende Ninovieters - al dan niet live te gast in de studio.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons