Ninove 05 Jun 2020 - 05u47
Broken Clouds
9.63°C

Deelnemers dodentocht halen € 7.000 op voor ‘Foundation Jana De Koker’

28 augustus 2018

NINOVE – Op 10 en 11 augustus stapten en liepen 13 gladiatoren de Dodentocht van Bornem ten voordele van de ‘Foundation Jan De Koker’.

“Zij lieten zich allen sponsoren. Ze gaven alles voor de lach van een kind en droegen het verhaal van onze sterrendochter mee”, aldus de ouders.

Sommigen gingen tot aan het gaatje en rondden de 100 km binnen de tijd. De foundation is bijzonder fier op elke deelnemer, die stapte voor de stichting. Samen zamelden zij € 7.000 in.

“Elke voetstap leverde meer dan ooit een lach van een ziek kind op. Merci toppers, we maakten voor jullie deze after movie.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons