Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.


Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/ninofmedia/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 295

Tombola-actie tussen 27 juni en 26 december voor Dag van de Markt op 26 december

21 juni 2017
Tombola-actie tussen 27 juni en 26 december voor Dag van de Markt op 26 december

Ninove - Als gevolg op de vorige succesvolle edities, organiseert de stad op 26 december voor de 8ste keer de Dag van de markt. De enthousiaste marktkramers voorzien traditiegetrouw proevertjes, geschenkjes en kortingen voor hun klanten. Mobiele jazzband “Goe Beezig” zorgt voor extra animatie.

Gedurende de komende zes maanden (tussen 27 juni en 26 december 2017) ontvangt elke marktbezoeker stempels bij iedere aankoop op de markt. Ook bij het nuttigen van een drankje in één van de horecazaken in het centrum van de stad, ontvang je stempels. Volle stempelkaarten deponeer je in een daarvoor voorziene wedstrijdbox.


Op 26 december worden onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder, schepen van lokale economie Alain Triest en een vertegenwoordiger van garage Keytsman, tientallen winnaars uit deze wedstrijdbox getrokken. Je kan veel aantrekkelijke marktprijzen winnen, als hoofdprijs zelfs een prachtige wagen t.w.v. 15.490 euro!

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons