Ninove 01 Jun 2020 - 13u26
Scattered Clouds
14.56°C

Knallend afscheid van de zomervakantie 2018!

01 september 2018

Ninove nam vrijdagavond afscheid van de zwoele zomervakantie met een prachtige vuurwerkshow ter hoogte van de IKORN-parking aan de Bevrijdingslaan.

Voor en na het vuurwerk waren er optredens van Lady and the Tramps, Style & Croon, DANQL en Les Poulains Flandriens. Deze vier groepen mochten de balbus tournee van afgelopen maanden afwisselend afsluiten.

Het vuurwerk was een echt spektakel; voor de dierenliefhebbers onder ons weliswaar met gemengde gevoelens... 't Is (bijna) weer voorbij die mooie zomer! (BDB)

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons