Ninove 31 May 2020 - 07u35
Clear Sky
15.05°C

Goesting om zelf appels te plukken? Dat kan!

05 september 2018
Goesting om zelf appels te plukken? Dat kan!

SMEEREBBE/VLOERZEGEM-VOORDE - Fruitteler Filip De Coster uit Smeerebbe-Vloerzegem organiseert van vrijdag 14 september tot zondag 16 september opnieuw een appelpluk voor iedereen die een mooie voorraad plukverse appels wil inslaan.

Iedereen mag zelf zijn of haar appelen plukken van de laagstamfruitbomen in de boomgaard van Filip langs de Dekstraat in Smeerebbe-Vloerzegem; nadien kan dat in Voorde, telkens vanaf 8 uur tot 18 uur.

Als je zelf plukt betaal je per kilo appelen een schijntje van de winkelprijs. De appels zijn bedoeld voor eigen gebruik en je brengt zelf bakken of zakken mee. Let op: bij eventueel regenweer zorg je ook voor aangepast schoeisel of laarzen!

Filip vraagt aan de deelnemers wel om de appelen voorzichtig te plukken en de bomen niet te beschadigen.

De jaarlijkse fruitpluk lokt jaarlijks een pak deelnemers, die uit zowat heel Vlaanderen naar Smeerebbe-Vloerzegem komen afgezakt. 

Voor meer informatie kan je Filip bereiken op het nr 0470-34 57 68.  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons