Ninove 06 Jun 2020 - 11u31
Lichte regen
8.71°C

25 jaar Taverne Idefix, dat werd gevierd

05 september 2018
25 jaar Taverne Idefix, dat werd gevierd

NINOVE - Taverne Idefix bestaat dit jaar 25 jaar. Het is bovendien ook net 5 jaar geleden dat de huidige eigenaars Samuel De Block en Kelly Goelens de taverne hebben overgenomen.

Om hun klanten te bedanken zetten zij een heuse 'dankjewel-actie' op poten. Elke week kon een klant zijn of haar rekening terugwinnen en bovendien waren er ook 3 grote hoofdprijzen te winnen. De actie zelf liep tot 25 augustus.

Uit de ludieke trekking kwam Hubert van café Den Belleman als winnaar van de hoofdprijs; hij won een flatscreen TV ter waarde van 2.000 euro. Daarnaast zijn ook een elektrische fiets en een Playstation verloot.

“De klanten hebben deze actie gesmaakt", aldus Samuel De Block. "Daarom hebben we besloten om in de toekomst zeker nog andere acties te organiseren. We beschikken vandaag ook over een jonge en gedreven equipe, die de kwaliteit en efficiëntie garanderen, waar taverne Idefix voor staat. Ook hen wil ik daarom graag eens in de kijker zetten!”

GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons