Ninove 05 Jun 2020 - 06u03
Broken Clouds
9.63°C

Verdwijning van Annick SORGELOOS (56) in Denderleeuw

13 september 2018
Verdwijning van Annick SORGELOOS (56) in Denderleeuw

DENDERLEEUW – Op woensdag 12 september 2018 omstreeks 10u20 verliet de 56-jarige Annick SORGELOOS de ouderlijke woning gelegen Valkstraat in Denderleeuw. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Mevrouw SORGELOOS is normaal gebouwd en 1m60 lang. Zij heeft kort blond haar en draagt een bril.

Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een blauwe jurk met bloemenmotief, een witte korte jas en goudgele pantoffels.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

U kan ook reageren via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons