Ninove 14 Oct 2019 - 13u13
Clear Sky
12.78°C

Auto rijdt vol achter op motor Edingsesteenweg

22 september 2018

DENDERWINDEKE – Vrijdagavond 21 september rond 18.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Edingsesteenweg in Denderwindeke.

Een witte bestelwagen, die in de richting van Ninove reed, is achteraan ingereden op een motor.

De motorrijder is met verwondingen weggebracht naar het ziekenhuis in Aalst. De schade aan beide voertuigen was opmerkelijk; zij zijn opgehaald.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons