Ninove 02 Jun 2020 - 22u03
Scattered Clouds
27.4°C

Plaatselijk rukwinden en véél regen op komst: 1722 geactiveerd

23 september 2018
Plaatselijk rukwinden en véél regen op komst: 1722 geactiveerd

NINOVE – Straks krijgen wij stormweer met rukwinden tot 60 km/uur en meer.

We raden iedereen aan om vandaag niet meer doorheen parken en bossen te trekken.

Binnenlandse Zaken roept dan ook op om bij onweer alleen 112 te bellen als er iemand echt in levensgevaar is. Voor storm of waterschade kan u 1722 bellen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons