Ninove 01 Jun 2020 - 12u47
Scattered Clouds
14.56°C

Geparkeerde bestelwagen zonder handrem crasht tegen vrachtwagen

28 september 2018

MEERBEKE - Een bestelwagen is vrijdagmorgen om 7.30 uur op de Brusselsesteenweg ingereden op een vrachtwagen.

De rode Opel bestelwagen stond geparkeerd in de Herremansstraat maar begon de straat af te bollen, richting kruispunt met de drukke Brusselsesteenweg. Wellicht was de handrem niet goed aangetrokken.

Hij crashte tegen een voorbijrijdende vrachtwagen van de firma HHN uit Ninove. Er vielen gelukkig geen gewonden.

De Ninoofse brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken, olie en mazout te ruimen. De lokale politie regelde het verkeer en deed de nodige vaststellingen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons