Ninove 01 Jun 2020 - 11u58
Scattered Clouds
14.56°C

Auto rijdt opnieuw verkeerseiland aan diggelen

02 oktober 2018

NINOVE – Aan de Aardeweg in Ninove is dinsdagochtend opnieuw een bestuurder op een verkeerseiland gecrasht.

De klap moet hevig zijn geweest. Toch waren de wagen noch de chauffeur nergens te bespeuren. De achtergebleven nummerplaat op de plaats van het ongeval zal waarschijnlijk veel oplossen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons