Ninove 19 Jul 2018 - 23:26
Bewolkt
20°C

LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis met 3x goud

26 juni 2017
LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis met 3x goud
Denderwindeke - Afgelopen zondag 25 juni stond het Nationaal kampioenschap SBB jonge paarden aan het Sentower Park in Opglabbeek op het programma voor LRV de Wedergrateruiters van Denderwindeke. Drie dressuurruiters wisten zich hiervoor te selecteren, waarvan één ruiter met twee paarden, en behaalden uiteindelijk met maar liefst drie keer goud prachtige resultaten. 
 
Flore De Winne en haar prachtige parel Basali werden gekroond tot Nationaal Kampioen in de reeks van de 6-jarige paarden Open. En ook met haar tweede paard Visconti WinHorses mocht ze het erelint in ontvangst nemen als Nationaal Kampioen bij de 4-jarige paarden Open. Jan Michiels en zijn bloedmooie Ronaldo mogen zich dan weer Nationaal kampioen noemen bij de 4-jarige paarden LRV. "Op een Nationaal Kampioenschap drie keer goud behalen uit éénzelfde LRV-club, LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis", klinkt het. 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons