Ninove 12 Nov 2019 - 14u05
Scattered Clouds
4.32°C
  • Politie Ninove nieuwe nummer 054 312 312

Twee personen naar ziekenhuis na kop-staart-aanrijding

15 oktober 2018

NINOVE – Maandag, iets voor 16 uur, gebeurde een kop-staart aanrijding op de Albertlaan, net voorbij de garage Toyota Vernaillen.

Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken, waarvan zeker een rijp is voor de schroothoop. De klap moet hevig zijn geweest. 2 personen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons