Ninove 05 Jun 2020 - 05u55
Broken Clouds
9.63°C

Club Brugge supportersclub F.C.B Friends Meerbeke vieren feest

21 oktober 2018

MEERBEKE – Iedere matchdag van Club Brugge verzamelen meer dan 100 supporters uit Ninove en omstreken bij Café Moesj in Meerbeke.

Onder de naam ‘FCB-friends’ doen ze dat nu al 25 jaar. Om dit te vieren organiseert de vereniging op 19 november een supportersavond in ‘Trefpunt’ Denderwindeke.

Onder meer 4 spelers uit de A-kern zullen er hun opwachting maken. Ninofmedia ging alvast de sfeer opsnuiven en stapte samen met de blauw-zwart supporters mee de bus op richting Jan Breydelstadion.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons