Ninove 31 May 2020 - 05u58
Clear Sky
15.05°C

Sint Jorisschool Ninove legt succesvolle Run A Mile project af

28 juni 2017

Ninove - De Sint-Jorisschool uit Ninove heeft  afgelopen schooljaar deelgenomen aan het Run A Mile jaar. Concreet houdt dat in dat alle leerlingen en leerkrachten per dag moesten lopen of wandelen. Dat bevordert niet alleen hun conditie, want ze zijn ook aandachtiger tijdens de lessen en gaan vooral de strijd aan tegen obesitas.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons