Ninove 01 Jun 2020 - 12u50
Scattered Clouds
14.56°C

Motorrijder gewond bij ongeval in Meerbeke

02 november 2018
Motorrijder gewond bij ongeval in Meerbeke

Meerbeke – Een motorrijder is vrijdagvoormiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Brusselsesteenweg.

De bestuurder van een bestelwagen kwam rond 8.45 uur het Hofkwartier uitgereden en wilde de zeer gevaarlijke Brusselsesteenweg opdraaien. De motorrijder, die op de steenweg richting Roosdaal reed, kon een aanrijding niet meer vermijden.

Een ziekenwagen bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis; de man zou niet in levensgevaar verkeren. De politie van Ninove kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons