Ninove 31 May 2020 - 06u33
Clear Sky
15.05°C

Bromfietser aangereden op onverlichte Brusselsesteenweg

03 november 2018

MEERBEKE - Op de Brusselsesteenwag in Meerbeke raakte zaterdagavond omstreeks 18.15 uur de bestuurder van een bromfiets (een man uit Ninove) zwaar gewond.

Hij werd aangereden door een witte bestelwagen die zijn parkeerplaats wou verlaten. Op het ogenblik van het ongeval was de steenweg onverlicht en kan de slechte zichtbaarheid wel een rol hebben gespeeld bij het ongeval.

De bromfietser is met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons