Ninove 29 May 2020 - 14u05
Clear Sky
10.04°C

Motorrijder raakt gewond na aanrijding met auto

13 november 2018

NINOVE – Een auto en een motorrijder zijn dinsdagavond omstreeks 18 uur op elkaar gebotst op de Albertlaan in Ninove.

De automobiliste wilde op de Albertlaan linksaf haar oprit opdraaien. Zij zag daarbij de tegemoetkomende motor over het hoofd, waarna een botsing tussen de twee voertuigen volgde. Beide voertuigen liepen veel schade op. De motorrijder moest met de ambulance naar het ziekenhuis.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons