Ninove 05 Jun 2020 - 05u01
Broken Clouds
9.63°C

Politie rijdt auto met Kosovaren klem in centrum Brakel

19 november 2018
Politie rijdt auto met Kosovaren klem in centrum Brakel

BRAKEL/NINOVE – De lokale politie heeft zondag 18 november rond 20 uur vier Kosovaren opgepakt in Brakel. Ze verdenkt hen van criminele feiten in Ninove.

De Ninoofse politie zette via de N8 de achtervolging in op een auto met vier Kosovaren. Ze verdachten het viertal van misdrijven in Ninove.

De auto is in het centrum van Brakel klemgereden. De vier inzittenden zijn gearresteerd.

Bij het pubiceren van dit artikel beschikten wij niet over meer gegevens.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons