Ninove 03 Jun 2020 - 19u49
Overcast Clouds
20.36°C

Adverteren op www.Ninofmedia.Tv

02 juli 2017
Adverteren op www.Ninofmedia.Tv

Adverteren op www.Ninofmedia.Tv

Ninofmedia is bijzonder sterk verankerd tussen dender en pajot Een uiterst sterke prijs-kwaliteitverhouding,een zeer grote impact en bewezen resultaten maken Ninofmedia tot een erg betrouwbare media partner.    

Meer klanten aantrekken, een nieuw product promoten, een opendeurdag aankondigen, acties lanceren, een moeilijk vindbaar personeelslid aanwerven, een overlijdensbericht aankondigen. Met Ninofmedia bereik je meer dan je verwacht.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0495 69 32 72

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons