Ninove 29 May 2020 - 14u24
Clear Sky
10.04°C

Vrouw slechts lichtgewond bij zware botsing

30 november 2018

NINOVE – Een vrouwelijke bestuurder reed vrijdagochtend 30 november rond 10 uur op de Koning Boudewijnlaan met haar wagen onder een oplegger. Als bij wonder raakte ze slechts licht gewond.

De precieze omstandigheden van dit zwaar ongeval zijn nog onduidelijk. Zeker is dat de dame met haar wagen op de Koning Boudewijnlaan reed, tussen het kruispunt ‘Sunco’ en de ‘Tramstatie’. Iets voor dat laatste kruispunt stond een oplegger zonder trekker geparkeerd op de zijstrook. Om een nog ongekende reden is de vrouw met haar wagen op dit gevaarte ingereden. De auto stak deels onder de oplegger.

De brandweer Zuid-Oost en de MUG waren snel ter plaatse om haar te bevrijden. Ondanks de hevige klap liep de vrouw slechts lichte verwondingen op. Er zaten geen passagiers in de wagen. Ze is met een ziekenwagen afgevoerd naar een ziekenhuis in Aalst.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons