Ninove 05 Jun 2020 - 05u15
Broken Clouds
9.63°C

Emily (19) gaat voor kroontje Miss Oost-Vlaanderen

02 juli 2017
Emily (19) gaat voor kroontje Miss Oost-Vlaanderen

Outer - Emily Visaggi (19) uit Outer dingt mee naar het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen. De eerstejaarsstudente dierenzorg hoopt zich uiteindelijk te verzekeren van een plaatsje in de finale van Miss België.
Emily heeft een passie voor dieren, fitness en alles wat met mode te maken heeft. "Mijn mama is Thaise en mijn papa half Belgisch en half Italiaans en die mix maakt mij wel speciaal", lacht ze. "Ik ben erg ambitieus en gedreven en zet me graag in voor anderen." Ondertussen zit ze bij de finalisten van Miss Oost-Vlaanderen. "Ik heb al veel nieuwe ervaringen opgedaan en zelfs met de Kampioenen al op de set gestaan", vertelt ze verder. Op 7 juli gaat haar avontuur verder op de nationale missendag in de Carré in Willebroek. "Misschien een cliché, maar het is toch een kleine meisjesdroom die nu in vervulling gaat", zegt de Outerse, die werd geïnspireerd door haar oma. "Mijn mémé zei altijd dat ik eens moest deelnemen aan Miss België en heeft me uiteindelijk overtuigd om nu mijn kans te wagen en ervoor te gaan. Wie niet waagt, niet wint." Haar steunen kan u doen door MOV26 naar 6665 te sms'en. Per betaal je 1 euro, die naar het goede doel Hope For The Children gaat.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons