Ninove 19 Jul 2018 - 23:14
Bewolkt
20°C

Emily (19) gaat voor kroontje Miss Oost-Vlaanderen

02 juli 2017
Emily (19) gaat voor kroontje Miss Oost-Vlaanderen

Outer - Emily Visaggi (19) uit Outer dingt mee naar het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen. De eerstejaarsstudente dierenzorg hoopt zich uiteindelijk te verzekeren van een plaatsje in de finale van Miss België.
Emily heeft een passie voor dieren, fitness en alles wat met mode te maken heeft. "Mijn mama is Thaise en mijn papa half Belgisch en half Italiaans en die mix maakt mij wel speciaal", lacht ze. "Ik ben erg ambitieus en gedreven en zet me graag in voor anderen." Ondertussen zit ze bij de finalisten van Miss Oost-Vlaanderen. "Ik heb al veel nieuwe ervaringen opgedaan en zelfs met de Kampioenen al op de set gestaan", vertelt ze verder. Op 7 juli gaat haar avontuur verder op de nationale missendag in de Carré in Willebroek. "Misschien een cliché, maar het is toch een kleine meisjesdroom die nu in vervulling gaat", zegt de Outerse, die werd geïnspireerd door haar oma. "Mijn mémé zei altijd dat ik eens moest deelnemen aan Miss België en heeft me uiteindelijk overtuigd om nu mijn kans te wagen en ervoor te gaan. Wie niet waagt, niet wint." Haar steunen kan u doen door MOV26 naar 6665 te sms'en. Per betaal je 1 euro, die naar het goede doel Hope For The Children gaat.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons