Ninove 02 Jun 2020 - 19u44
Scattered Clouds
27.4°C

Burgemeester Tania De Jonge mag ziekenhuis verlaten

05 december 2018
Burgemeester Tania De Jonge mag ziekenhuis verlaten

NINOVE/ZOTTEGEM – De Ninoofse burgemeester mag donderdag 6 december het ziekenhuis verlaten. Een beter geschenk kon de Sint haar wellicht niet bezorgen.

Tania De Jonge was vrijdagavond 30 november met spoed opgenomen in het AZ Sint-Elisabeth. Na een week observatie en onderzoeken is ze voldoende hersteld en mag ze het Zottegemse ziekenhuis verlaten.

“Vanavond mogen de baxters weg” meldde ze woensdag zelf op haar FB-pagina. “Het gaat veel beter. Thuis nog wat rust nemen en nadien ben ik opnieuw op post. Het was even schrikken maar ik ben in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem uitstekend verzorgd door de artsen, het verplegend en verzorgend personeel. Het is een topteam; mijn respect voor die supergrote inzet, terecht zorg met een +.“

De Ninoofse burgemeester toont zich ook dankbaar voor de massa berichtjes en wensen van beterschap, die ze via diverse kanalen ontving. “Dit deed enorm veel deugd. Vanaf maandag vlieg ik erin...fijne dag nog en één boodschap, je gezondheid is ontzettend belangrijk.”

Want dat invliegen betreft… De Romeinse keizer Augustus was een wijs man toen hij zijn levensmotto koos: ‘Festina lente’ (haast je langzaam).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons