Ninove 03 Jun 2020 - 19u51
Overcast Clouds
20.36°C

Bushokje vernield in Voorde

08 december 2018

VOORDE – Twee glazen panelen van een bushokje van De Lijn op de Geraardsbergsesteenwg zijn zaterdagochtend vernield.

Van de dader(s) is voorlopig geen spoor. Of dit iets te maken heeft met de katapultschutter(s) die onze regio onveilig maakt (maken), wordt onderzocht.

De lokale politie doet een oproep tot getuigen naar aanleiding van deze vandaalstreken. Ze vraagt dat iedereen die een tip kan geven, haar contacteert.

Contact: dringende politiehulp 101 – algemene informatie 054-31 32 32.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons