Ninove 05 Jun 2020 - 05u37
Broken Clouds
9.63°C

Chauffeur gecrasht op rotonde

13 december 2018
Chauffeur gecrasht op rotonde

NINOVE – Rond middernacht is een wagen ingereden op de rotonde aan de Centrumlaan.

Het ongeluk deed zich voor in de nacht van 12 op 13 december. Een chauffeur kwam vanuit de Vuurkruisersstraat en is gecrasht op de rotonde aan de Centrumlaan.

De wagen belandde op zijn zij.

De jonge bestuurder is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons