Ninove 04 Jun 2020 - 09u30
Lichte regen
14.22°C

Beleef een bruisend eindejaar in Ninia Shopping Center

15 december 2018

NINOVE – Beleef een bruisend eindejaar in Ninia Shopping Center, jouw winkelcentrum in hartje Ninove.

Van 15 tot en met 31 december pakken ze uit met toffe workshops & lekkere proevertjes. En ze pakken ook gratis jouw geschenken in aan de infobalie.

De winkels zijn ook open op zondagen 16, 23 en 30 december, telkens van 10 tot 18 uur. Op de koopzondagen kan elke klant 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage.

Programma

  • Zaterdag 15/12: de kerstman deelt gratis chocolade uit.

  • Zondag 16/12: koopzondag + kinderworkshop kerstboom versieren (14 tot 17 uur).

  • Zaterdag 22/12: gratis chocolademelk.

  • Zondag 23/12: koopzondag + de kerstman deelt gratis chocolade uit.

  • Zaterdag 29/12: workshop zoutkoekjes bakken (kind + volwassene) (14 tot 17 uur).

  • Zondag 30/12: koopzondag + gratis chocolademelk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons