Ninove 06 Jun 2020 - 11u36
Lichte regen
8.71°C

Kerstsfeer en Jingel Bells opsnuiven in centrum Ninove

18 december 2018

NINOVE - Het eerste shopping-weekend van de eindejaarsperiode was succesvol.

Vooral de kleinsten kwamen aan hun trekken. Ze genoten van een ritje op de draaimolen of het vissen naar eendjes.

Aan de winterbar t.h.v. het oud stadhuiskon men genieten van de muziek van Lady andThe Tramps en konden ze Vlokje de ijsbeer en zijn wintervrouwtje knuffelen. Dat had hij graag en dan zag je hem bibberen van plezier.

Je kon ook gratis een kaart laten maken met stempelafdrukken van Ninoofse monumenten of een bedrukte winkeltas aankopen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons