Ninove 25 May 2020 - 17u29
Scattered Clouds
16.51°C

Kijk uit voor Franssprekende man die parfum te koop aanbiedt

22 december 2018
Kijk uit voor Franssprekende man die parfum te koop aanbiedt

NINOVE - De lokale politie vraagt uit te kijken naar een man, die parfums zou verkopen.

De man in kwestie is tussen de 20 en 30 jaar oud met zwart kort haar en is ongeveer 1,68 m groot. Hij heeft een ringbaard, getaande huid en is Franstalig. Hij draagt o.a. een joggingbroek.

De man rijdt met een zwarte auto, wellicht met een Luxemburgse nummerplaat. Hij zou in diverse handelszaken in de omgeving van de Edingsesteenweg zijn geweest en er parfum te koop hebben aangeboden.

Mocht u deze persoon of het voertuig opmerken, aarzel dan niet om de lokale politie te contacteren.

Info: bel in dringende gevallen de dienst 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons