Ninove 01 Jun 2020 - 12u39
Scattered Clouds
14.56°C

Bewoners maken wijk Hof Ter Duyst gezellig

22 december 2018
Bewoners maken wijk Hof Ter Duyst gezellig

NINOVE – Vele bewoners van de Wijk Ter Duyst in Ninove hebben er weer voor gezorgd dat de wijk baadt in een sfeer van licht en gezelligheid.

Op vraag van het buurtcomité hebben velen hun woning getooid met een prachtige kerstster. Die verdienen zeker een prijs!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons