Ninove 31 May 2020 - 07u39
Clear Sky
15.05°C

Brand vernielt bovenverdieping woning langs Brusselsesteenweg

29 december 2018
Brand vernielt bovenverdieping woning langs Brusselsesteenweg

MEERBEKE – Zaterdagavond moest de brandweer van de zone Zuid-Oost uitrukken voor een woningbrand in een pand aan de Brusselsesteenweg, in de nabijheid van het kruispunt Roesbeke.

Het vuur is wellicht ontstaan op de bovenverdieping van het gebouw, want deze is volledig uitgebrand. Wellicht woonden meerdere gezinnen in dit huis, aangezien er een verschillende elektriciteitsmeters waren geïnstalleerd.

Of de bewoners kunnen terugkeren naar de woning is niet zeker. De benedenverdieping liep wel blusschade op, maar bleef gespaard. Het is aan de burgemeester om een huis in dergelijke omstandigheden al of niet onbewoonbaar te verklaren, na advies van de brandweer. Een deskundige zal de oorzaak van de brand moeten vaststellen.

Gelukkig vielen er geen slachtoffers.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons